www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Let's Talk - Game of Thrones

Awsome serie mina vänner, skulle gott kunna förtjäna pris för mest levande, bästa och även våldsammaste serie jag någonsin sett osv.
 
 
Som jag sagt MÅÅÅNGA gånger förut, ser man första och andra avsnittet tänker man "vafhan är dethär" men, desto mer man ser desto bättre blir den, och till slut är man kind of ish beroende av den B)
 
5 snabba om serien:
 
*Många personer dör i serien
*Den innehåller drakar
*Mycket våldsamhet osv
*Alla dåliga o onda får oftast leva länge
*Serien är skapad från boken "A song of Ice and Fire"
 
Handlingen: Från Wikipedia #FörLatFörAttSkrivaSjälv
 
"Serien utspelar sig på den fiktiva kontinenten Westeros, ofta kallad "De sju kungarikena". Eddard Ned Stark aka Sean Mark Bean, lord of Winterfell, bekymras av rykten från The Wall i norr då han får besked om att Jon Arryn, hans mentor och hand of the king, dött av feber och att kung Robert Baratheon aka Mark Addy är på väg till Winterfell. Ned blir tillfrågad att ersätta Arryn som hand of the king och reser till Kingslanding för att assistera kungen. Familjen Stark delas då upp genom att Ned och döttrarna Arya och Sansa åker till Kingslanding. Kvar i Winterfell är Catelyn och hennes söner. Jon Snow, Neds bastard som är illa omtyckt av Catelyn, beger sig till the Wall i norr för att bli en edsvuren man i Night's Watch, den traditionstyngda vaktstyrka som försvarar muren. På andra sidan havet på kontinenten Essos smider exilprinsen Viserys Targaryen aka Harry Lloyd planer för att återerövra The Seven Kingdoms. Han gifter bort sin yngre syster Daenerys till stamkungen Khal Drogo. Daenerys blir senare en av huvudkaraktärerna då hon också har planer på att sitta på järntronen."
 
Yees där finns massa fin fakta, ps. jag HATAR översättningen av namnen från engelska till svenska, därav de mesta e omskrivet till engelska i namnväg
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!