www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

8. Om sso lades ner...

Haha, vill man ens tänka tanken? liksom vi pratar att spelet där jag träffar typ majoriteten av mina nuvarande vänner, även en liten anledning till att vi håller kontakt, liksom, inte bästa tanken.
 
Meen, OM sso lades ner, så för det första skulle jag nog börja spela Neverwinter, och om mina vänner hittar nått annat spel, följer jag klart med dem dit B) Annars så skulle väl inte så mycket ändras, hoppas jag typ. För jag känner, jag har inget bahov av att INTE spela SSO, även fast jag spelar lyckas jag hitta tid till stallet, tyyyp tid till skolan och tid till min bff ivl, och de allt ja behöver tid till, egentligen.
 
Men ja, om sso lades ner, skulle jag nog ändå försöka hålla kontakten med de flesta vänner genom skype, och hoppas på att alla dem gör desamma :D
 
Och, om SSO lades ner, skulle jag vilja ha en JÄKLIGT bra anledning!
 
 

Sommarlov hära!

 
 
Annars så, mitt betyg var helt nice, medeltal 8 = C ungefär i think? för den som undrar vad mitt medeltal var :P
 
Idag taggar jag att åka till stallet, mysa med min Fuffiduff och kanske lite med Mellz, och hoppas lite smått på att kanske få rykta Bosse elr nått, liks, superfinhäst dära, vill testa rida den ::)) 
 
Annars så, sommarlov mina vänner! Gud, ja kan frtf knappt fatta de, men iaf, jag ska la börja redigera något, elr fixa till nån video, har liks ganska jeäwligt mycke tid över nu :D
 
här är 3 st av fotona B)
 
 
 
 
 
 
 
 

7.Min bästa sso händelse

Min bästa sso händelse, svårt, finns så många, liksom, jag har vart med i MÅNGA awsome klubbar, Northen Mountain Legacy, den klubben kommer INGEN klubb NÅGONSIN slå, inte ens vara hästlängder i närheten, det är en klubb som jag älskade över allt annat, här fanns ALLA ens vänner, äged av fina Emma Southlord. Emmut har jag btw nu kännt i 2 och ett halft år. Men ja,
 
Sen fanns ju Ocean Panthers före de, en finfin klubb, doe gjorde jag bort mig där, så som jag alltså alltid gör, ingen nyhet där inte.
 
Ja massor klubbar, SP just nu, Blue Troopers och Shady Bullets förra sommarn, LWO, u name it.
 
Men, en händelse som jag känner jag nog aldrig kommer ångra, de är att jag köpt fina GYPSY, min fina boy, bästa hästen i sso, min boy, så den händelsen döper vi till "bästa sso händelse"
 
 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0