www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Någon annan är sjukt lycklig just nu

Finns så många fina saker med internet, att du kan lära känna så mycke mer folk än annars...

Men att någon du inte ens "känner" fuck off du som tycker det stämmer, man kan fanimig lära känna någon även om man inte träffat denne irl, man kan även få sådana stora känslor... bryter ditt hjärta. Känslan, när man vet att man aldrig egentligen hade någonting speciellt. Visst denne sade att denne gillade dig, att denne inte gillar särskilt många och att du var speciell. Men, så kommer den dagen då man bah "gjorde jag ngt fel" och nej, det ända fel man gjorde var att inte bo tillräckligt nära.

Just nu vet jag att nån är så sjukt lycklig med någon som jag skulle vilja kalla "min", någon som för inte allt för länge sen kallade mig "sin tjej".

Jag vill bah be världen och alla avstånd att dra åt skogen. Fast, nu är det redan försent. Ingen skillnad om alla flyg skulle bli gratis nu...

Asså, mina känslor går så up & down just nu. En sekund sitter jag och gråter och vill typ dra åt helvete, för att nästa sitta och tänka på framtiden, typ att jag byter skola och hur skönt de ska bli o träffa nytt folk osv, för att nästa tänka på allt vi sagt, som skulle kunnat bli sant... Som inte kommer bli de, för att sen nästa gå in på IG och se dendär speciella saken och bli glad, för att sen gå och försäka skriva med denne som en vän, och typ inse att alla känslor kmr tbx.

Asså, allt jag vill ha just nu är att lära känna nya människor somehow. Äta massa gott och vara med vänner 24/7, vill inte lämmna sittandes i mitt rum och göra inget. Visst spela Neverwinter eller SSO funkar för stunden, men sen bah. Tråkar man ut sig själv...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!