www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Serie Tips

Gud, TV serier, kärlek och lycka o allt de i ett ord. Nej men serier är awsome, tar inte snabbt att titta slut på, som en film. Och har så mycket mera detaljer i sig. Liksom, tänk Harry Potter eller Star Wars i en serie, skulle vara sååå awsome! Men iaf, här kommer de 6 TV serier jag ser på. Jag skulle gärna se flera men försöker hålla ner antalet, blir så stressad och lämnar efter i så många serier annars, haha. Länkarna är till seriernas IMDB sidor =)

Först, bäst, och mest awsome är Game of Thrones. Handlar egentligen om flera olika "Familjer" osv som strider om makten, och om "Night's Watch" och allt som sker där, vid "The Wall", och sånt, även om Daenerys och hennes drakar. Nästa avsnitt av GoT kommer den 17 april 2016 :D

 
 

Sen har vi min älsklings serie, som enligt mig i senaste säsongen förlorade lite av sin glans, The Vampire Diaries. Handlar om Elena, och hennes kärlek till Stefan, och sen till Damon, och om alla deras vänner, och bråk mellan vampyrer och häxor, och "deras" stad Mystic Falls, och sånt. Sjukt nice serie, ganska sådär typical tonårings tjej serie, enligt folk. Nästa avsnitt av TVD kommer den 29 Januari 2016 =)

Spin off serien till TVD, The Originals, är också en sjukt awsome serie, handlar om orginal vampyrerna, dem första vampyrerna, och alla deras bråk mellan deras fiender, och mellan varandra. Och vem som egentligen ska ha makten för "deras" stad New Orleans. Och även här om bråk, mellan vampyrer, och varulvar, och häxor. Och denna serie gillar jag också massa. TVD och TO är båda bra på sitt sätt. Men TO är mera "vuxet" och, mera nice typ? Iaf, Nästa avsnitt av TO kommer även det den 29 Januari 2016, wihu, ser fram emot. :D

 
 

Sen har vi en serie i typ samma tema, men inte riktigt. Teen Wolf, här handlar det om tonåringar, som är både varulvar, banshee's, Kitsune och allt möjligt. Och dessa strider mot alla möjliga andra skumma varelser, och mot "elaka" varulvar osv. Även Teen Wolf är väl en typical serie för tonårngs tjejer, enligt folk. Jag iaf gillar serien. Nästa avsnitt av TW kommer redan 5 Januari 2016, jag blev förvånad haha, trodde inte de skulle va så fort. Aja då vet man vad man ska tagga! ;D

Så har vi en till inte vardaglig serie, The 100. Denna serie skulle jag väl säga att är en lite mera vuxen serie, än TW och TVD tex. Denna serie handlar om att 3:dje världskriget kom och gick. Och folk överlevde i 100 år i rymden, men syret höll på att ta slut. Så man skickar ner kriminala ungar som är under 18 år. Är man över 18 och gör ngt kriminellt blir min utkastad i rymden... Men iaf, dom ska testa om man kan överleva på jorden. Så där kmr det massa drama och liknande. En bra serie! Denna är väldigt spännande och nice. Inte helr "naturlig" men eftersom det är typ 100 år i framtiden borde den väl inte vara det helr. Nästa avsnitt av The 100 kommer 21 Januari 2016. Jag såg nyss klart senaste säsongen #lat så jag taggar nästa, för den slutade väldigt sådära "Jag vill se mera NU"

 
 

Sen har vi sista serien jag ser, men inte sämsta haha okej alla är bra, skulle inte kunna väja en "sämsta" serier som jag ser... Men iaf, Pretty Little Liars. Handlar om tonåringar som måste kämpa mot en "A" som gör att dom hammnar i fara, och att deras hemligheter blir spridda. Dock det som händer nu är att man vet vem A är, och att dom gör ett hopp i framtiden. Tror det var 5 år, eller något. Ska iaf bli intressant och nice att se! :D Såatt nästa avsnitt av PLL släpps 12 Januari 2016.

Jul är typ över

Tja, mår så mycke bättre nu. Eller, asså, beror väl på, för nu mår jag bra. Sjukt bra.

Igår var det lördag, spenderade dagen hemma, spelade NW och hade besök av farbror o hans familj. Sen blev det att se första Star Wars filmen. Finns massa teorier om bästa sättet att se alla filmerna osv, men asså, jag tänker se dem 1-6, ifa nån bli sur över de, i do not care =)

Idag blev det att vakna, äta frukost och åka iväg till stallet. Blev en terrängtur med Kassi tsm med Erica o Jessica o Sandra, skojj var de. Haha vi galopperade smått i misstag 2/3 ggr, travade en del o skrittade mest då marken var så skarp. Men skojj var de, Kassi e min Queen yass, men sen e Mellu väldigt trevlig. Men Kassi, she is mah queen.

Nu har vi nyss ätit pizza i nykarleby, gott var de, nu taggar man att åka hem och se lite mera Star Wars, och spela lite NW sen efter de antagligen. SSO har jag mini paus med några dagar. Satsar lite extra på NW då det är dubbel XP, men i will be back in SSO efter dubbel XP, och då taggar man dagliga =)

Julmust med grädde är inte gott... men mörk choklad är!

 

Någon annan är sjukt lycklig just nu

Finns så många fina saker med internet, att du kan lära känna så mycke mer folk än annars...

Men att någon du inte ens "känner" fuck off du som tycker det stämmer, man kan fanimig lära känna någon även om man inte träffat denne irl, man kan även få sådana stora känslor... bryter ditt hjärta. Känslan, när man vet att man aldrig egentligen hade någonting speciellt. Visst denne sade att denne gillade dig, att denne inte gillar särskilt många och att du var speciell. Men, så kommer den dagen då man bah "gjorde jag ngt fel" och nej, det ända fel man gjorde var att inte bo tillräckligt nära.

Just nu vet jag att nån är så sjukt lycklig med någon som jag skulle vilja kalla "min", någon som för inte allt för länge sen kallade mig "sin tjej".

Jag vill bah be världen och alla avstånd att dra åt skogen. Fast, nu är det redan försent. Ingen skillnad om alla flyg skulle bli gratis nu...

Asså, mina känslor går så up & down just nu. En sekund sitter jag och gråter och vill typ dra åt helvete, för att nästa sitta och tänka på framtiden, typ att jag byter skola och hur skönt de ska bli o träffa nytt folk osv, för att nästa tänka på allt vi sagt, som skulle kunnat bli sant... Som inte kommer bli de, för att sen nästa gå in på IG och se dendär speciella saken och bli glad, för att sen gå och försäka skriva med denne som en vän, och typ inse att alla känslor kmr tbx.

Asså, allt jag vill ha just nu är att lära känna nya människor somehow. Äta massa gott och vara med vänner 24/7, vill inte lämmna sittandes i mitt rum och göra inget. Visst spela Neverwinter eller SSO funkar för stunden, men sen bah. Tråkar man ut sig själv...

 

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0