www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förkyld och skit

Det är en såndär måndag, då jag är förkyld och skit, det är skolfotografering idag också eheh. Iaf det är sjukt tråkigt att vara förkyld, gjort allt jag typ kommit på att jag kan göra i NW, jag har sett YT o massa saker och är bara helt allmänt uttråkad nu. Ingen som vill skypa och ingen inne på TS, fine de måndag och folk har väl jobb o skola men, vart är alla dem som inte har de.

Igår iaf var jag till stallet, mockade lite, putsade lite läder, prata med en vän och vi hade massa skojj. Alltid så skojj i stallet med trevligt folk och ingen som har nått emot varandra, vissa är såndära som accepterar en exakt som man är, goa vänner, och sen finns det dem som kanske inte gör de, men dom behöver ju inte veta allt då heller :)

​Måste ju även passa på och visa lite bilder på min hunter, hon har namnet Daenerys, mycket vacker namn enligt mig. Haha som en i guilden citerade åt mig ~ om du kör eLoL någång gång och drakarna är borta kan du skriva i chatt "Where are my dragons?!?" ~ haha tyckte det var vackärt. Men iaf, hon är level 26, ja jag är lat med att levla ehehe, och jag vet inte ett skiet om hur man ska spela hunter, så det är bra mix,eller inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!