www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förkyld och skit

Det är en såndär måndag, då jag är förkyld och skit, det är skolfotografering idag också eheh. Iaf det är sjukt tråkigt att vara förkyld, gjort allt jag typ kommit på att jag kan göra i NW, jag har sett YT o massa saker och är bara helt allmänt uttråkad nu. Ingen som vill skypa och ingen inne på TS, fine de måndag och folk har väl jobb o skola men, vart är alla dem som inte har de.

Igår iaf var jag till stallet, mockade lite, putsade lite läder, prata med en vän och vi hade massa skojj. Alltid så skojj i stallet med trevligt folk och ingen som har nått emot varandra, vissa är såndära som accepterar en exakt som man är, goa vänner, och sen finns det dem som kanske inte gör de, men dom behöver ju inte veta allt då heller :)

​Måste ju även passa på och visa lite bilder på min hunter, hon har namnet Daenerys, mycket vacker namn enligt mig. Haha som en i guilden citerade åt mig ~ om du kör eLoL någång gång och drakarna är borta kan du skriva i chatt "Where are my dragons?!?" ~ haha tyckte det var vackärt. Men iaf, hon är level 26, ja jag är lat med att levla ehehe, och jag vet inte ett skiet om hur man ska spela hunter, så det är bra mix,eller inte...

Bortglömda Pics

Hittade lite bortglömda bilder från hopptävlingen jag startade i i Juli, kom ju 2:a i 40 cm och 60 cm. I 40 red jag Figo och Mellu, med Figo gick de väl helt okej, vi rev första hindret, my bad, mina skänklar var inte på plats, men efter de fick vi väl till en fin runda, inte så bra fart doe. Även med Mellu rev vi första hindret, och då blev jag lite taggad bah näe nu fixar vi en bra runda med bra kontroll o teamy känsla och fina svängar, det lyckades vi med, även fin fart så att vi kom 2:a ;)

Sen i 60 red jag Figo, här var skänklarna på plats, och svängningarna fanns där och jag hade bra kontroll över hela ekipaget och vi jobbade tillsammans, farten fanns ju kanske inte där, men vi red hela rundan felfritt, och kom 2:a pga de, hon som red snabbast i klassen missade lite i en sväng pga den snabba farten, så lagom skulle väl vara att satsa på ;)

 

Så jäwla sjukt

Detta klipp här nedan, asså, det är så sjukt på många sätt...
 
 
Liksom, vafhan ska ens sexuella läggning spela för jäwla roll, när de kommer till en sån jäwla sak som ett jobb? -.- 
 
Tycker bah de sjukt att folk ens tycker de spelar nån roll i jobbet, snälla, NÄMN NÅGOT jobb där ens sexuella läggning spelar roll, för jag kan fhan inte komma på de. I ett jobb, är det ens kunskaper osv som räknas. Om man som person passar för jobbet, tex. YT, nån som är blyg och tyst av sig kanske inte ska sätta sig framför en kamera, ifall dem inte passar för YT. Och någon som inte kan något om datorer passar kanske inte som datanom, asså inget intresse osv. Medans någon som är rädd för hästar verkligen inte ska jobba i stall osv. Doe, någon som är intresserad av datorer och är utbildad datanom passar perfa för det, oavsett läggning! Och någon som kan hästar och är intresserad och INTE rädd för hästar kan bra jobba i ett stall, OAVSETT LÄGGNING! Därav, är det sååå löjligt att folks homofobier ska komma ivägen när dem ska anställa någon...
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0