www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Prao Veckan

Jag var ju på Prao förra veckan, jag var på min ridskola, det var ganska chill tyckte jag, det var som en normal stall kväll fast den började lite tidigare och man hann göra mera osv.
 
Måndag
 
då kom vi kl 15 och började mocka stallet, efter de blev det matpaus, eftersom det ragnade fick vi sitta inne en stund extra och skriva packningslista för våran ridlärare är bort denna vecka i skola så vi skulle skriva vad hon och Mellu skulle ha med sig osv, iaf sen efter de fick vi gå ut och putsa träns osv, sen tog vi in hästarna och vi slutade för dagen, klockan var la kring 21.
 
Tisdag
 
började samma tid, mockade, matpaus, sen hämtade vi in de hästar som skulle på lektion för vi red lektion den dagen, jag red Fuffiduff, vi hade bom lektion, superskojj med tanke på att de var SJUKT LÄNGE sen vi haft bommar elr hinder sist. Sen skötte vi hästarna och då var kl plötsligt 21.
 
 
 
Onsdag 
 
samma visa fram tills matpaus, min vän som e där med mig stack en halv h före matpaus på piano lektion så jag gjorde klart mockningen osv själv och tvättade lite ryktborstar, sen efter matpausen så fick vi hjälpa eleverna den dagen att göra i ordning hästarna, sen krattade vi stallplanen lite sen ryktade vi Mellu och vår ridlärare red henne.
 
Torsdag
 
Samma visa fram tills mat, sen fixade vi i stallet putsade Mellus sadel osv, och så red vi Juni barbacka en halv h var
 
 
Min vän o Juni
 
Fredag
 
Klart BÄST dagen, vi börjar kl 09:00, får mata och släppa ut hästarna, mockar sedan stallet, när stallet e klart mockar vi transporten och lite ur beteshagen, sen matpaus, efter de får vi ta in Mellu och Juni och rykta dem och sadla dem, för vi får RIDA UT MED DEM I TERÄNG, Jag hade inte ridit Mellu sen 2014 nångång i september typ, då var det typ 10 minuter, då dem gått hade hon lyckats sticka med mig typ 4.5 ggr och jag satt halft livrädd och allt jag ville var att byta häst, vägrade sitta på henne. före de hade jag ju trillat av henne 2 ggr så jag hammnade på sjukhus och mindes inte något, men ja, det var SUPERHÄRLIGT att rida henne, började med att skritta på ridplan och göra halter och volter osv och de kändes SUPERBRA. då min kompis var klart red vi ut, vår ridlärare gick brevid och Mellu hade grimskaft på sig men de hängde över halsen hela turen, men grimskaftet var ifall jag skulle bli nervös eller Mellu skulle göra något elr sånt. men det gick så bra, vi skrittade bara men hon var så härlig, jag är så glad att jag kunde njuta av turen och inte var nervös osv :D
Efter de tvättade vi hela Mellu, sen fick vi sluta.
 
 
Allt jag kan säga är att det var en underbar vecka med ganska bra väder ung hela veckan (-måndag)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!