www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Värsta ~ och bästa med en aktiv klubb

SP är sso's bästa klubb ♥ jag älskar SP och alla där i hela mitt hjärta, nåra som jag känner bättre lite närmare ♥ men de jag även är sjukt ledsen över är när ens nära vänner kickas, elr bara helt enkelt folk. Ebbs kickades idag, ni alla vet vad Ebbs betyder för mig, elr ja hoppas de, hon är en av de jag älskar sjukt mycke i SSO. jag kan inte riktigt beskriva min känsla just nu :(
 
MEN detta betyder ju även nya medlemmar, som fina Alma Almiz som gick med idag, hon verkar asnice, asgo o blir ny månad i SP men nya goa folk, de gött. Idag e jag annars lite nere, vert de hela dagen, elr ja var faktiskt lite roligt i skolan, men bah pga de så ska såklart mitt liv straffa mig o göra min fritid hemsk ist. Även om jag även pratat me MASSA trevligt folk idag så ♥
 
 
Glad Vappen, elr nått ♥
 
 

Prao Veckan

Jag var ju på Prao förra veckan, jag var på min ridskola, det var ganska chill tyckte jag, det var som en normal stall kväll fast den började lite tidigare och man hann göra mera osv.
 
Måndag
 
då kom vi kl 15 och började mocka stallet, efter de blev det matpaus, eftersom det ragnade fick vi sitta inne en stund extra och skriva packningslista för våran ridlärare är bort denna vecka i skola så vi skulle skriva vad hon och Mellu skulle ha med sig osv, iaf sen efter de fick vi gå ut och putsa träns osv, sen tog vi in hästarna och vi slutade för dagen, klockan var la kring 21.
 
Tisdag
 
började samma tid, mockade, matpaus, sen hämtade vi in de hästar som skulle på lektion för vi red lektion den dagen, jag red Fuffiduff, vi hade bom lektion, superskojj med tanke på att de var SJUKT LÄNGE sen vi haft bommar elr hinder sist. Sen skötte vi hästarna och då var kl plötsligt 21.
 
 
 
Onsdag 
 
samma visa fram tills matpaus, min vän som e där med mig stack en halv h före matpaus på piano lektion så jag gjorde klart mockningen osv själv och tvättade lite ryktborstar, sen efter matpausen så fick vi hjälpa eleverna den dagen att göra i ordning hästarna, sen krattade vi stallplanen lite sen ryktade vi Mellu och vår ridlärare red henne.
 
Torsdag
 
Samma visa fram tills mat, sen fixade vi i stallet putsade Mellus sadel osv, och så red vi Juni barbacka en halv h var
 
 
Min vän o Juni
 
Fredag
 
Klart BÄST dagen, vi börjar kl 09:00, får mata och släppa ut hästarna, mockar sedan stallet, när stallet e klart mockar vi transporten och lite ur beteshagen, sen matpaus, efter de får vi ta in Mellu och Juni och rykta dem och sadla dem, för vi får RIDA UT MED DEM I TERÄNG, Jag hade inte ridit Mellu sen 2014 nångång i september typ, då var det typ 10 minuter, då dem gått hade hon lyckats sticka med mig typ 4.5 ggr och jag satt halft livrädd och allt jag ville var att byta häst, vägrade sitta på henne. före de hade jag ju trillat av henne 2 ggr så jag hammnade på sjukhus och mindes inte något, men ja, det var SUPERHÄRLIGT att rida henne, började med att skritta på ridplan och göra halter och volter osv och de kändes SUPERBRA. då min kompis var klart red vi ut, vår ridlärare gick brevid och Mellu hade grimskaft på sig men de hängde över halsen hela turen, men grimskaftet var ifall jag skulle bli nervös eller Mellu skulle göra något elr sånt. men det gick så bra, vi skrittade bara men hon var så härlig, jag är så glad att jag kunde njuta av turen och inte var nervös osv :D
Efter de tvättade vi hela Mellu, sen fick vi sluta.
 
 
Allt jag kan säga är att det var en underbar vecka med ganska bra väder ung hela veckan (-måndag)
 
 

Game of Thrones

Jag gillar den serien, mycket, i helhet e den awsome.
 
Den är påkostad, dom har inte sparat pengar när den gjort den, det märks, även det är en anledning till hur awsome den e.
 
Det som faktiskt öppnade mitt intresse för serien var YT gameplays av spelet. Det varkade najs, jag postade på IG o frågade va folk tyckte om serien osv, fick mest posetiva kommentarer så jag såg första avsnittet.
 
Tänkte "vafhan e dehär för random skit serie" den verkade helt wreid knäpp och man bara kastades in utan att fatta något. Ändå såg jag ett andra och tredje avsnitt, så började jag tycka att den ändå var lite najs, såg ännu lite mera, vid typ 6:te avsnittet gillade jag faktiskt serien, nu efter att ha sett säsong 1 och 2 tycker jag den är så sjukt go, med tanke på att min favo serie TVD tappar en av de bästa karaktärerna kan de hända jag byter favoo serie hehe.... iaf, jag REKOMENDERAR serien, till de flesta, iaf 12 år + hehe :P 
 
 
 
Damdam White Cute Walkers ;)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0